tirsdag den 26. juni 2012

NYT LIV...

... Til 2 gamle futon havepuder. Det kan helt sikkert ikke betale sig at give dem nyt liv. 
Men jeg er så vild med det grønternet stof med blomsterne:) og hvorfor smide noget ud som kan genbruges.
Jeg har dog fortrudt at jeg har valgt pink til kanten, syntes det skulle have været lysegrønt.
 Men det må blive til næste år:)


Så nu mangler jeg bare lidt sommervejr:)
GOD DAG.

søndag den 24. juni 2012

SANKT HANS

Vi har efterhånden i nogle år haft tradition for, at holde Sankt Hans hjemme i haven. Så hjælper pigerne med, at lave heksen som kommer på vores lille bål. Og vi bestemmer selv hvornår bålet tændes så det kan passes ind alt efter vejret, humør og trætte børn. Når hun er fløjet afsted står den enten på snobrød eller ristet skumfiduser, i år stod den på skumfiduser lagt imellem mariekiks med pålægschokolade.

Det var Beathes ide med de fine fletninger lavet af filteuld.

2 stolte heksemager. 


Så kom hun på bålet....

Og der ventes spændt, Dagmar(vores hund) er knap så spændt som pigerne:-)...

Og så flyver hun afsted.

GOD SØNDAG.

torsdag den 21. juni 2012

MORMORS JORDBÆRLAGKAGE

En af de dejlige ting ved sommer er da helt helt klart røde søde jordbær.

Og i går fik jeg lavet jordbærlagkage som kunne se lækker ud på mit nyindkøbte RICE lagkagefad.
Bundene er hjemmebagte, kagecrem og flødeskum har jeg blandet sammen. Kagen lægges sammen, en bund, et lag flødeskumscrem og så godt med jordbær og endnu et lag flødeskumscrem. På toppen jordbær og drys af flormelis.

Meget let og hurtig at lave og smager himmelsk.:-)


VELBEKOMME:

mandag den 18. juni 2012

KJOLE

Har syet endnu en kjole til Silkemarie.
Snitmønstret er fra Stof og Stil. Kjolen er er hurtig og nem at sy og det er jo en fordel når man har en datter der er storforbruger af kjoler:)). Man kan lave forskellige variationer, enten med elastik i ærme og hals eller lave den med skråbånd. Så mønstret kan varmt anbefales.




At man har en storesøster på snart 11 år der godt kan li´, at poserer foran spejlet, ses jo tydeligt:))

søndag den 17. juni 2012

ENDNU EN...

Jeg har syet endnu en solskinsgul kjole af min farmor og farfars gamle sengetøj. Denne her er til min søde niece Anna Lucca på 4 år. Nu håber jeg bare den passer og at hun bliver glad for den:).
 Den er pakket ind og er på vej med posten.

GOD SØNDAG

lørdag den 16. juni 2012

NYT LIV TIL SANSEGYNGEN

Pigernes sansegynge som hænger i stuen har fået nye puder. Det var faktisk et must da de gamle ikke passede til det stof jeg har betrukket klaverbænken og stolen med den anden dag:).


Den ene i lilla møbelstof med gul kant.

Den anden sort og hvid prikket med lilla pompom bånd.

Det færdige resultat.
GOD LØRDAG:)

fredag den 15. juni 2012

LAGERSALG

Jeg har været til RICE lagersalg og jeg prøver altid og begrænse mig og mærke efter om der virkelig er noget jeg ikke kan leve foruden:). Og jeg syntes det lykkes meget godt for mig, men selvfølgelig var der lidt jeg på ingen måde kan leve foruden.
Paletknivene er bare super gode og praktiske kan helt klart anbefales.
Tallerknen og fadet er bare endnu en til samlingen.
Plastisk urtepotten skal bruges til Silkemaries farver og tusser.
Og sidst men ikke mindst købte jeg dette fine lagkagefad og IHHH det kunne jeg ikke stå for, har ønsket mig sådan et meget længe. Så nu glæder jeg mig til at lave mormors jordbærlagkage som jeg er sikker på vil pynte fint på mit nye fad. I næste uge er vi så heldige, at vi skal ha skønne gæster på besøg 2 gange så mon ikke det bliver til en eller to jordbærlagkager;-).

Lagkagefadet har fået plads på min ynglings og eneste hylde i køkkenet. Så kan jeg nyde mit køb hver dag med og uden jordbærlagkage:)
GOD WEEKEND!!

onsdag den 13. juni 2012

FARVER OG STRIBER

Silkemarie er i øjeblikket meget glad for at tegne og hun har tegnet temmelig meget på vores sofabord både med kuglepen og tusser Hmm:-/. Silkemarie påstår dog, at det er vores hund Dagmar der har tegnet på bordet:-) (dejligt med en god fantasi).
Men i dag tog jeg mig så endelig sammen til, at få det renset af. Og for at det ikke skal ske igen, har jeg købt en voksdug som kan komme på bordet når det skal tegnes. Og jeg kunne ikke stå for denne transperante med bomber i pangfarver.


Den nye dug blev straks taget i brug.
Det blev også til et stykke stof med striber ligeledes i pangfarver. Det har jeg brugt til, at betrække en gammel stol og vores klaverbænk.




Jeg kunne ikke rigtig finde noget bånd til, at sætte rundt langs kanten på klaverbænken for at skjule der hvor stoffet er slået på, så indtil jeg finder det har jeg sat en pink rund elastik på og det ser egentlig okay ud:-)

TAK FORDI DU KIGGEDE FORBI:)

søndag den 10. juni 2012

LYSKASSE

Jeg har købt en kasse lys i IKEA og har scrappet kassen, så den kom til at se sådan her ud. Så en kedelig kasse har fået masser af farver og pynter på mit lille bord. Papiret jeg har brugt er købt i Søsterne grene og Panduro.
Ideen har jeg fra hende her :-))

UDFORDRING HOS: Papertakeweekly Anything goes
                                    Scrapperiet Dolly




TAK FORDI DU KIGGEDE FORBI:)